MY TRAINING

 
Under den senaste tiden har jag börjar komma tillbaka till träningen mer och mer. Jag märker på min kropp att den är påväg tillbaka. Hade ju planerat in en utmaning här, och det har gått rätt bra på vardagarna.. men så kommer helgerna och det är omöjligt att inte proppa i sig onyttigheter, men det får vara så, vägrar leva en livsstil som jag själv inte tycker om. 
 
Nu har jag börjat köra på mer styrka och mindre cardio, mest för att styrketräningen håller mig mer motiverad än vad cardiopassen gör. Jag tränar oftast gym och en gång i veckan går jag även på ett styrkepass. Cardio försöker jag få in så gott det går, i alla fall att jag springer 40 min två gånger i veckan. 
 
På bilden ovan ser ni vad jag använder i samband med träningen.
  • Celcius är till för att hålla mig piggare (då kaffe inte går ner)
  • Kör på proteinpulver lite då och då, mest för att komplettera mina måltider då jag inte får i mig tillräckligt med protein, det här är första gången jag köpte det och det har fungerat utmärkt. Den här gången beställde jag i vaniljsmak får se om jag tar något mer spännande nästa gång.
  • Tartarus är till för att öka förbränningen, har använt den ett tag nu, men det är sällan jag märker av det.
  • Omgea 3 för att det är bra för musklerna (proteinrikt)
 
Allt det här i samband med en hälsosam kost och en väldigt aktiv träning. Jag tränar 5-6 gånger i veckan och jag känner att jag verkligen behöver det här då jag kan ha svårt för att få upp energin, speciellt när man jobbar fram till 17 på eftermiddagen. Rekommenderar inte det här till någon som inte tränar, då är jag rädd att det får en dålig effekt (vet för lite om hur det fungerar för att kunna rekommendera till alla.) 
 
Sedan januari har jag gått ner 5kg och upp 2kg, men då i muskler.  Det har inte gått lika fort som det kanske gör för andra, men jag har valt det. Jag har valt att inte köra ner mig helt i det här. Mitt mål är inte att bli superfit (även om det är ett stort bonus) utan att få in en ny livsstil som är bättre och som jag faktiskt känner att jag klarar av. Känner jag att jag inte orkar träna så gör jag inte det, är jag sötsugen så tar jag något sött osv. Det här funkar om det inte går till överdrift. Det gäller att vara fokuserad. Hittills har det fungerat super, men har mycket kvar att lära och utveklas i. Det här är inte något svårt, alla kan klara det med bara lite vilja. Den känslan om att man är påväg åt rätt håll slår allt!